Delektuj się wspaniałym smakiem i aromatem znakomitych herbat Natur-Vit. Herbata z owocami jarzębiny i agrestu
Herbata z jarzębiną, agrestem, bzem czarnym, brzoskwinią, gruszką, jabłkiem, morelą oraz wiśnią tworzy przede wszystkim naturalną, bogatą w witaminy barierę ochronną. Jarzębina ceniona jest za dużą zawartość witaminy C. Stosowana jest wleczeniuchorób nerek i wątroby. Pomaga przy zaburzeniach jelitowych (zaparciach, skłonności do wzdęć), dolegliwościach nerek i pęcherza,regulują przemianę materii. stosuje się ją zapobiegawczo przeciw grypie i przeziębieniu, a także przy rekonwalescencji.Zawarte owoce to potęga witamin z grupy B, PP i K, potas, sód, magnez i miedź. Agrest pomaga w ujędrnianiu mięśni, wyostrza myślenie, wzmacnia wątrobę i płuca, redukuje kwasowość, zwiększa także płodność. Pomagają również w prawidłowym funkcjonowaniu układu moczowego. Składniki herbaty są dobre dla skóry i pracy oczu. Zawierają sporo witaminy C, wspierającej odporność.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.